Company Address
Company Address

Op stap met de PlusBus

Stap 1, Bel of mail met de PlusBus

Voor het aanvragen van een rit belt of mailt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur met de PlusBus ritcoordinator, tel. nr. 06-145 44 377 of mailt u via coordinatorplusbus@gmail.com.


U dient minimaal een dag van te voren de rit aan te vragen. Eerder mag natuurlijk ook. Tevens moet u er rekening mee houden, dat als de drie bussen bezet zijn uw rit niet op het gewenste moment door kan gaan. Verder dient u er rekening mee te houden, dat de bus soms iets later komt dan op het afgesproken tijdstip. Ook in weekenden kunt u met de PlusBus reizen, mits er een chauffeur beschikbaar is.Stap 2, Waar gaat de reis heen?

In het gesprek met de ritco÷rdinator geeft u aan waar u heen wilt reizen, op welke datum en welk tijdstip. De ritco÷rdinator kijkt direct of de rit past in het reisschema van de PlusBus. Is dit het geval, dan vraagt men u naar de volgende gegevens:

1. Uw persoonlijke nummer op uw begunstigerpas
2. Uw naam, adres, postcode en plaatsnaam
3. Uw telefoonnummer
4. Uw ophaaladres en postcode
5. Adres, plaats en postcode waar u naar toe wilt
6. Eventuele retourreis en bijzonderheden bv. afspraak bij arts, ziekenhuis, tandarts.

Maakt u gebruik van een rolstoel?. U betaalt dan 25% toeslag op de matrix prijzen, zoals die op de website staan vermeld. De ritco÷rdinator hoort het graag van u. Van de ritco÷rdinator hoort u direct, wat het tarief is van de door u gewenste rit(ten).

Stap 3 Stap in de PlusBus

Wanneer het reisschema van de ritco÷rdinator enige aanpassing vergt dan kan het zijn dat u iets eerder wordt opgehaald en bij de terugreis iets later. De chauffeur helpt u graag bij het in- en uitstappen. Bij het instappen, betaalt u meteen aan de chauffeur. Liefst contant, met gepast geld. Let op: de chauffeur heeft vaak niet terug van bankbiljetten groter dan 10 euro. Gaat de rit niet door omdat u zelf verhinderd bent, dan dient u tijdig ( 1 dag van tevoren) af te zeggen. Wordt de afzegging te laat gedaan, dan wordt de rit bij u in rekening gebracht, tenzij er een bijzondere reden voor die afzegging is.


Voor meer informatie en aanmeldingen als begunstiger kunt u terecht bij penningmeester: Mevr. Paula Olthof.

Gemeente Opsterland
ABD Groep
Helderman Concept & Vormgeving voor webdesign en lieveheersbeestjes
Met Dimitri Ontwerp en Concept