Company Address
Company Address

Wordt begunstiger van de Plusbus

Stap 1, Maak kennis met de PlusBus

De Plusbus is al tien jaar actief om sociale en culturele uitstapjes te verzorgen. Speciaal voor inwoners van Opsterland van 60 jaar en ouder die minder goed van het openbaar vervoer gebruik kunnen maken en voor mensen met beperking van alle leeftijden. De Plusbus vervoert van deur tot deur. De Plusbus brengt u naar ziekenhuizen / verpleeghuizen / station Heerenveen en Drachten en naar familie bezoeken in de naaste regio’s. Twee bussen zijn uitgerust met een liftinstallatie.

 

 

Stap 2, Word begunstiger

De PlusBus rijdt dankzij vrijwilligers en zonder winstoogmerk. Door uw bijdrage wordt de PlusBus mede mogelijk. Vraag de instapkaart aan via de mail of download de instapkaart en wordt begunstiger voor 10,- euro per jaar per persoon. Meer doneren mag natuurlijk ook.

Voor meer informatie en aanmeldingen als begunstiger kunt u terecht bij penningmeester: Mevr. Paula Olthof.

 

Stap 3, Ontvang het bewijs van deelname

Als begunstiger ontvangt u meer informatie over het reizen met de PlusBus en een bewijs van deelname. Daarmee kunt u direct gebruikmaken van de PlusBus.

 

Stap 4, Stap in de PlusBus

Voor het reizen met de PlusBus is een rit-bijdrage verschuldigd (zie kosten). De PlusBus rijdt in zones. Flexibel en voordelig want u betaalt alleen het aantal gereisde zones. Zo komt u met de PlusBus op veel plekken voor weinig geld.

 

 

Gemeente Opsterland
ABD Groep
Helderman Concept & Vormgeving voor webdesign en lieveheersbeestjes
Met Dimitri Ontwerp en Concept